Ziua Statelor Unite ale Americii la Bucuresti

Descriere evenimentului

Recepţia cu ocazia Zilei Naţionale a Statelor Unite a fost sărbătorită în avans, pe 29 iunie , la sediul ambasadei din Bucureşti.

Implicarea noastra in proiect

Asigurarea echipamentelor de sunet,scena ,lumini, video led diplay, generator electric, ring de dans scenotehnica precum si asistenta tehnica pe toata perioada evenimentului.

Provocare echipei noastre

Este al treilea an consecutiv in care echipa Scenotehnica a asigurat suportul tehnic al acestui eveniment. Spatiul foarte vast in care a avut loc evenimentul a necesitat un sunet egal distrinbuit in toata zona , precum si atentia deosebita pe toate detaliile tehnice. (fotografii puse la dispozitie prin amabilitatea Ambasadei Statelor Unite Ale Americii la Bucuresti)

Ziua Statelor Unite ale Americii, sarbatorita la Bucuresti
Ziua Statelor Unite ale Americii, sarbatorita la Bucuresti Ziua Statelor Unite ale Americii, sarbatorita la Bucuresti Ziua Statelor Unite ale Americii, sarbatorita la Bucuresti Ziua Statelor Unite ale Americii, sarbatorita la Bucuresti Ziua Statelor Unite ale Americii, sarbatorita la Bucuresti Ziua Statelor Unite ale Americii, sarbatorita la Bucuresti