Cristiana Pătru, Coordonator Evenimente Revista CARIERE & Revista HR Manager


In luna decembrie a acestui an, Revista CARIERE–jurnal de leadership a sarbatorit 10 ani de existenta pe piata de profil, printr-o Gala – eveniment cu cerinte si exigente maxime. Am ales sa fim parteneri cu PrinsArt, datorita calitatii superioare a serviciilor prestate si a solutiilor oferite. Echipa PrinsArt, prin profesionalismul membrilor sai, printr-o comunicare clara si executie prompta, a oferit suportul in alegerea celor mai bune optiuni pentru solicitarile noastre, care uneori au impus flexibilitate si adaptare rapida la situatii neprevazute. Recomand cu caldura compania, ca fiind un colaborator profesionist atent la detalii si de incredere.

Sursa: www.cariereonline.ro
Credit Foto: Marius Niculae (www.oclipa.ro).
carusel

Veronica Martinoiu - Şef Birou Marketing şi Relaţii Publice Opera Naţională Bucureşti


Organizarea evenimentului "Maratonul Revelionului la Opera Naţională Bucureşti"® presupune o colaborare continuă cu prestatorii de servicii implicaţi. Comunicarea cu echipa PrinsArt a fost, de-a lungul ediţiilor evenimentului, o adevărată plăcere! Profesionalismul de care au dat dovadă, venirea în întâmpinarea cerinţelor instituţiei, precum şi promptitudinea cu care au răspuns de fiecare dată solicitărilor sunt doar câteva dintre punctele forte ce trebuiesc menţionate. Recomand cu toată încrederea alegerea PrinsArt pentru un eveniment reuşit!

carusel

Roxana Ionescu - Coordonator PR, Evenimente si Webmarketing ROMSTAL


Profesionalism, adaptabilitate, promptitudine... asa as caracteriza pe scurt colaborarea noastra. Evenimentele companiei Romstal in care a fost implicata echipa scenotehnica.ro au fost profesionist organizate din punct de vedere tehnic de oameni dinamici, eficinenti si cu initiativa!

carusel

Ana Haralambie - Partener Executiv Revista Ghidul Miresei


PrinsArt este una dintre firmele care pot asigura o calitate ridicata a serviciilor oferite. Am colaborat de multe ori, si de fiecare data ne-au demonstrat ca isi fac treaba asa "cum scrie la carte". Ii recomand cu caldura, si sper sa ramana si in continuare aceiasi profesionisti adevarati.

carusel

Marius Balaci - Deputy Marketing Director - Media Image Group


Am colaborat echipa Prinsart atat la nivel personal, cat si "institutional". La finalul anului 2012, cei de la Prinsart ne-au ajutat cu tot ce inseamna "sunet de calitate" pentru Petrecerea de Craciun Media Image Group. Discutiile, brief-ul toate au fost scurte, au inteles rapid care ne sunt preferintele, iar rezultatul a fost apreciat de toata echipa Media Image. Petrecerea a tinut pana dimineata, iar atmosfera a fost incinsa de la un capat la celalalt. Recoman Prinsart daca vrei sa lasi in grija unor adevarati profesionisti tot ce inseamna sonorizare, playlist-uri etc.

carusel

Newsletter

Descarca PDF
Descarca!
Oferta completa
in format PDF